O nama

Tko smo mi?

Mi smo mala tvrtka registrirana u Samoboru na samom početku 2007. godine. Skupili smo se sa ciljem da radimo ono što volimo na način kako mi želimo. Kvalitetno i pouzdano. Naš tim čine mladi stručnjaci zaljubljeni u svoj dio posla. Neki od nas su i više od 10 godina u ovom poslu tako da smo naakumulirali dovoljno znanja i iskustva da nam se mogu povjeriti i najzahtjevniji zadaci. Novi izazovi, novi načini rada i nove tehnologije su nam užitak, a ne opterećenje.

Pristupom klijentu na aktivan način želimo pridonijeti kvaliteti našeg odrađenog posla. Dovoljna nam je smislena i suvisla ideja da je možemo razraditi u detalje na obostrano zadovoljstvo. Predložiti ćemo najbolje načine za rješavanje konkretnog zahtjeva ili problema, a na vama je samo da odlučite koje vam najviše odgovara u datom trenutku. Iza sebe imamo niz referenci, a ovdje na stranici imamo samo one najnovije i one koje smo radili u vlastitoj režiji. Niti jedna nije iz rada u bivšim tvtkama.

Ako osjećate da vam možemo pomoći kao takvi i da možemo ostvariti bilo kakav oblik suradnje, ne oklijevajte da nam se javite. Možda u obostranoj suradnji svi nađemo sreću. Vi sa kvalitetnim proizvodom i izvođačem, a mi sa kvalitetnim klijentom i proizvodom za podičiti se ;-) Mnogi su se dali u naše ruke i nisu se pokajali, pokušajte i vi...

Meta Studio Team